hello

... "Imaginatia este inceputul creatiei".....

George Bernard Shaw

marți, 4 martie 2014

Cele mai interesante tinute de la Premiile Oscar

Premiile Oscar de aseară au fost un prilej pentru multe actrite ca să își arate tinutele pretioase, pregătite cu mare grijă cu mult timp înainte.

Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Jessica Biel și Amy Adams au fost doar câteva dintre vedetele care au strălucit pe covorul roșu și au fost declarate ca fiind cel mai bine îmbrăcate la gală și la petrecerea de după decernarea premiilor.


Nuanta nude a fost vedeta serii la Oscar

 Vedetele au strălucit pe covorul roșu

 Bijuteriile de sute de mii de dolari si posetele pretioase au completat look-ul multor vedete, iar fotografii s-au înghesuit să le surprindă în cele mai bune cadre. Nuanta nude a fost preferată de către numeroase actrite, dar si albul sau albastrul si-au făcut loc în galeria celor mai interesante culori ale galei de aseară.

Cât despre machiaj, multe dintre actrite au mers pe mâna celor mai buni make-up artisti si au purtat rujuri închise la culoare, iar coafurile au fost unele simple și lejere, cu părul lăsat pe o parte sau cu bucle mari.

Rujurile în nuante închise au fost preferate de către multe vedete

 Unele actrite au fost mai curajoase si au optat pentru rochii verzi, care le scoteau corpul în evidentă. Viola Davis, Louise Roe si Idina Mendel au optat pentru această nuantă evitată, de obicei, pe covorul rosu. 

Au fost si actrite curajoase, care au optat pentru tinute verzi

  Sursa articol: