hello

... "Imaginatia este inceputul creatiei".....

George Bernard Shaw

vineri, 28 februarie 2014

Tendintele primavara/vara 2014 propuse de LUISAVIAROMA

Unul dintre motivele pentru care LUISAVIAROMA.COM are un mare succes este BUY IT FIRST, un serviciu unic si exclusiv care iti permite sa descoperi in premiera si sa comanzi in avans colectiile complete ale celor mai influentabili designeri din lume. Toate colectiile toamna/iarna, incluzand creatiile de pe catwalk, sunt prezente deja din luna iunie, iar colectiile primavara/vara din luna decembrie.
De pe 4 decembrie 2013 in mod exclusiv pe LUISAVIAROMA.COM poti descoperi si cumpara colectiile primavara/vara 2014 si totodata sa primesti acasa piesele designerilor tai preferati.
Echipa de stilisti LUISAVIAROMA a creat un un Top 5 al trendurilor din sezonului primavara/vara 2014:

Pliseuri, va rog!
Geometrie, eleganta si feminitate. Pliseurile s-au intors! J.W. Anderson este dovada vie a acestui trend datorita rigurozitatii si farmecului sau feeric.


Barbara-Casasola

 Transparente
Moda este inspirata si din arhitectura, asa cum se poate observa si din show-ul Barbarei Casasola. Transparentele si geometriile au un rol important in aceasta colectie care se evidentiaza prin absenta tivului la umeri, facand ca manecile sa cada usor in jos.
Flori 3D
Nu exista vara fara flori si imprimeuri tropicale.Aceste teme au fost interpretate in varianta 3D de catre designerul Christopher Kane printr-o exuberanta de orhidee colorate. Inspiratia florala celebreaza feminitatea intr-un mod romantic si vaporos.
Triburile strazii
De pe strada pana pe catwalk, cultura urbana este adevarata vedeta a colectiei primavara/vara 2014 si Rick Owens a reprezentat cel mai bine acest lucru. O femeie puternica si agresiva, imbracata in matase moderna si armuri din piele, cu taieturi de proportii si straturi pentru o miscare lejera si un look  indraznet.



Umbre pastelate
Lavanda, portelan, roz pudrat, menta. Vara este anotimpul culorilor si tonurilor delicate precum acelea care se regasesc la Burberry Prorsum. Aceasta colectie surprinde prin look-uri ultra-feminine, forme gratioase si culori fondante. O femeie delicata si vaporoasa infrumusetata de broderia tipic englezeasca creata in unul dintre atelierele traditionale din Nottingham, facuta special pentru casa de moda britanica.

Sursa articol: autor: - data 16.01.2014 (Teodora Dragusin)