hello

... "Imaginatia este inceputul creatiei".....

George Bernard Shaw

marți, 13 noiembrie 2012

Myriam Handmade - Bratara – manseta “ Back to the summer”

Vara a trecut de mult, insa nu o putem da atat de repede uitarii, inca mai avem amintirile proaspete cu bronzul, nisipul, soarele, si cu marea ce stralucea atat de frumos la orele amiezii. Cu gandul si de dragul verii ce a trecut, am creat aceasta bratara-manseta in stil navy, folosind totodata si culorile specifice stilului, adica alb, bleumarin si rosu.

Materialele folosite pentru confectionarea bratarii sunt: organza alba, dantela stil plasa alba, material navy din satin si matase, pestisor din sticla, margelute sticla, margelute nisip, perla, nasturei sidef, margelute acryl, snur silicon rosu, scoici sidef…alte scoici, snururi ata matase pentru prindere, doua cerculete mici rosii din plastic.

Alte detalii privind confectionarea ei: este cusuta manual, am folosit organza alba pentru a crea impresia de translucid exact cum este si apa marii cand este privita de soare, am folosit cerculetele rosii gandindu-ma la colacii de salvare de pe barca batranului pescar; scoicile, perla, pestisorul, pentru a reda atmosfera si bogatia din adancuri, la fel si dantela alba folosita, tot cu gandul la un navod, cel pe care il fosesc pescarii la prinderea pestelui.

Dimensiuni: bratara masoara 18 cm, lungime; 8,5 cm, latime; snururile pentru prindere, cate 17 cm fiecare.

Este un produs unicat.

Inchei cu un ramas-bun: la revedere vara! Ne vom vedea din nou, la anul!






sau o mai puteti comanda si la adresa de mail :  mery_lion@yahoo.com