hello

... "Imaginatia este inceputul creatiei".....

George Bernard Shaw

miercuri, 22 august 2012

Myriam Handmade - Colier "Sun & Moon"

Colierul este realizat in culori solare, din material portocaliu creponat, pe o baza din carton, la care se adauga nasturei lemn, floare din panusa de porumb pictata cu pasta aurie, margica lemn galbena, inel portocaliu din ceramica, margelute nisip si toho, snur piele maro, sfoara, ata bbc galbena pt ciucurasul ce atarna, margica rosie tip inimioara, ca simbol al dragostei, iar elementul central un obiect mic, decorativ, care mi-a placut foarte mult, fiindca este pictat pe sticla si ii prezinta pe cei doi: Soare si Luna.
Dimensiuni model colier: 15 x 8,5 cm, iar ciucurasul si inelul, inca 5,5 cm. Partea din spate a colierului prezinta tot material portocaliu creponat. Se prinde cu funda satin aurie, de cate 30 cm, fiecare latura.

Cei doi astri, Soarele si Luna, unul al zilei, altul al noptii, carora le-a fost dat sa nu se intalneasca niciodata, asa cum spune si legenda lor populara.

"Se zice ca Soarele ar fi fost frate cu Luna". Venindu-i vremea de însuratoare, Soarele a coborât de pe cer ca sa-si caute sotie pe pamânt. Cautarile lui au fost însa zadarnice si din aceasta cauza era foarte suparat. El se îndragosteste însa de sora sa, Luna, dar, pentru a împiedica incestul, mama lor i-a blestemat sa fie despartiti tot timpul:

"Tu soare luminate,

Trup'sor fara pacate,
Si tu Ileana Cosânzeana,
Sufletel fara prihana,
Zi si noapte sa va zariti,
Dar sa fiti tot despartiti."






Colierul il puteti gasi aici: http://www.breslo.ro/Product/Myriam-Handmade---Colier-Sun--Moon_690519
sau il mai puteti comanda si la adresa de mail: mery_lion@yahoo.com